Ресторанний комплекс Split (ф'южн ресторан) Львів


Ресторанний комплекс Split (ф'южн ресторан), Львів


Подія Подорожуємо Всесвітом



  • +38 (032) 242 22 00
  • Львів, пл. Міцкевича, 6/7
Останнє оновлення інформації: 24 травня 2023 р.

Подорожуємо Всесвітом



Подорожуємо Всесвітом


Подорожуємо Всесвітом

Знак: Овен
Сніданок: німецький
Сірник загорається повільніше, ніж Овен – ідеєю. Ще швидше він здатен розпали цей вогонь в інших! «Бачу ціль – не бачу перепон», – з таким девізом Овен іде по життю. Особливо, коли ціль світла і велична, він здатний боротися за неї до останнього, а також підтримувати бойовий дух у всіх довкола. Щоб вогонь Овна не згасав, треба підкидати у нього «дрова» – великий німецький сніданок. Цілих 320 грам: тостів, баварських сосисок, дерунів та овочів з самого ранку.

Знак: Телець
Сніданок: український
Гостинність – це те, що відрізняє Тельця від інших знаків. Якщо ви несподівано завітаєте у гості до Тельця, а у нього не буде в холодильнику чогось цікавого, він зробить шедевр з того, що є. Тельці вміють віднайти гармонію у звичайних речах. Тому їм особливо сподобаються домашні сирники з родзинками від шеф-кухаря Split. Свіжі, натуральні та нагадують дім – Телець би і сам приготував для своїх гостей такий сніданок.

Знак: Близнюки
Сніданок: грецький
Говорити, рухатися, говорити, рухатися... Знайомтеся, це Близнюки. Вони ніколи не сидять на місці. Бути на телефоні, з однієї зустрічі одразу летіти на іншу, а в перерві між цим ще й книгу писати – для Близнюків це нормальний режим. Звідки ж Близнюкам брати енергію для такого шаленого ритму життя? Грецький сніданок їм у поміч. Омлет «підзарядить» Близнюків, а великий мікс фреш-салату додасть їм легкості при виконанні планів на день.

Знак: Рак
Сніданок: власний сніданок
Усередині Раків є окрема кімната – власний світ, який будується все життя. Цей світ сповнений досвіду, накопиченого роками, та традицій, як старих, так і нових. Наприклад, Рак з дитинства пам’ятає родинні сніданки. Тепер, коли він вже дорослий, любить збирати разом своє найближче оточення з самого ранку. Компонуючи власний сніданок, навіть якщо обирає щоразу інші інгредієнти, Рак продовжує добрі традиції.

Знак: Лев
Сніданок: сніданок гурмана
Як справжній лідер, Лев першим піде у незвіданому напрямку, а потім поведе за собою інших. Голос Лева звучить настільки впевнено, що одразу зрозуміло: перед вами «цар, дуже приємно, цар». А його рев, коли він голодний, чути за кілометр. Втамувати апетит Лева і включити в ньому гарний настрій може тільки оригінальний сніданок гурмана. Лев, як творча особистість, оцінить поєднання спаржі, яєць пашот, прошуто, тостів і голландського соусу. Королівський сніданок – королю!

Знак: Діва
Сніданок: по-східному
Діва не дивиться – Діва вдивляється. Діва не вивчає – аналізує. Діва збирає деталі і формує з них своє бачення світу: гармонійне, збалансоване й усвідомлене. Прямо, як сніданок по-східному. Японський омлет тамагоякі має форму, соус теріякі додає смаку, а від наповнення залежить ключове враження. Вугор, сьомга чи курка? З кожним з інгредієнтів сніданок Діви «заграє» новими відтінками.

Знак: Терези
Сніданок: англійський
Усе в світі працює за певними законами. Терези їх не писали, однак знають і розуміють. Тому, аналізуючи людей та ситуації, вони опираються на досвід – еталон правильності і традицій. Для таких людей шеф-кухар пропонує класику, що століттями вважається прикладом сніданку для початку продуктивного дня – англійський брекфаст. Яєчня, бекон, сосиски, овочі та тости в ідеальній пропорції – після цього поєднання справжні Терези стримуватимуть емоції, однак всередині вони аплодуватимуть собі за правильний вибір сніданку.

Знак: Скорпіон
Сніданок: мексиканський
Якщо ви вважаєте Скорпіона грубим і тільки на те й здатним, що ображати, то ви ще ніколи так не помилялися. До чого точно готовий Скорпіон, так це висказати всю правду оточуючим і навіть собі. А вона не завжди буває приємною. Тому Скорпіон схожий на чилійський перець – гострий, але корисний. Підтримувати внутрішній рівень цієї гостроти Скорпіону допоможе мексиканський сніданок із трьома такос: з авокадо, з куркою та з телятиною.

Знак: Стрілець
Сніданок: кавказький
Стрільцю довіряють, як другу, адже у нього є мудрість і повага до традицій, а тому він може знайти спільне з будь-ким. До нього прислухаються, як до вчителя, адже він може допомогти іншим дістатися нових вершин. Стрільцям варто спробувати сніданок, що подумки перенесе у високі гори Кавказу – місце, де переплелися мудрість і традиції. Кавказький сніданок від шеф-кухаря Split – це те, що зранку потрібно кожному Стрільцю.

Знак: Козеріг
Сніданок: білоруський
Якби Козеріг міг взагалі не рухатися, він би зайняв одну позу і провів у ній все життя – такий він консерватор. Якби Козеріг міг би не спати, він би працював 24/7 для досягнення своєї цілі – такий він трудяга. Якби Козероги вирішили б започаткувати традицію (вони це дуже люблять) ранніх сніданків, то, можливо, вона б розпочалася із білоруського. Поєднання дерунів з грибним соусом та сметаною – це те, від чого Козеріг не відмовиться. А якщо це готує шеф Роман Щурко, то навіть попросить ще!

Знак: Водолій
Сніданок: будь-який із 12 сніданків на вибір
У Водоліїв завжди є план! Але коли щось йде не по ньому, Водолії роблять вигляд, мовляв, все так задумано, і вмить починають діяти без плану: сміливо та відчайдушно. У Водоліїв немає обмежень – вони просто їх не приймають. Коли хтось починає їм щось нав’язувати, Водолії починають справжній «бунт на кораблі». Це можливо навіть коли мова йде про сніданки. Тому Водолію не рекомендуємо нічого – він обере сам згідно зі своїм настроєм та вподобаннями. Обрати ж є з чого – ціле ранкове меню (www.split.lviv.ua/about-split/menu/snidanki.html)! Смак кожного зі сніданків точно здивує Водолія.

Знак: Риби
Сніданок: скандинавський
Є ті, хто довіряє тільки фактам і спирається на логіку. А є Риби, які керуються інтуїцією, і та їх ніколи не підводить. Тому, обираючи з 12 сніданків зі всього світу, Риби замовлять скандинавський і не помиляться. Він, як і цей знак, наповнений відчуттями, які вклав у його приготування шеф-кухар. Риби, як поціновувачі та самі творці прекрасного, точно оцінять поєднання яєць пашот, сьомги і голландського соусу з в’яленими томатами. А рукола і тости з сиром стануть ніби останнім мазком у картині маслом «Ідеальний сніданок Риб».



ціна100 UAH

Контакти




Графік роботи

    -

Харчування

Авторська кухня у стилі ф’южн

  • Авторська кухня у стилі ф’южн (від анг. “fusion” – злиття, сплав):
    • Паназіатська 
    • Японська ф’южн
    • Українська ф’южн.
    Меню доступне тут. Шеф-кухар ресторану Роман Щурко — професіонал з колосальним досвідом роботи, від дня заснування клубу.

    В ресторані є акваріуми з живими морепродуктами, які можна вибрати особисто. За процесом готування гості мають можливість спостерігати на відкритій кухні.

    Кухня практикує такі способи приготування їжі, які максимально зберігають якість та свіжість продуктів та підкреслюють їхній смак:
    • Тепан-які
    • Робата
    • Вок
    • Дім сами
    • Суші
    У кожної страви — унікальна подача в дизайнерському посуді ручної роботи, виготовленому з бамбуку, кераміки та інших екологічно чистих матеріалів.
  • загальна місткість 100+
  • кількість залів 8
  • кухня ресторану Кухня фюжн, Авторська кухня, Екзотична кухня, Азійська кухня, Паназійська кухня
  • меню також містить суші, устриці

Бар

  • Професійна барна карта. Коктейльна карта з широким асортиментом авторських коктейлів. Ексклюзивна подача. Великий вибір «альтернативних» кавових напоїв. Професійне барне обладнання.

Енотека

  • Широкий асортимент вишуканих вин , зорієнтуватися в яких допоможе професійний сомельє Сергій Верескун. Більше 200 найменувань, в тому числі біодинамічні та кошерні вина.
  • винна карта (країни-виробники вин) Франція, Іспанія, Італія, Аргентина, Чилі, Нова Зеландія, Україна, Німеччина, Португалія, ПАР, Австралія, Грузія, Ізраїль

Резервування столиків

  • +38 (032) 242 22 00
  • резервування

Організація бенкету

  • Ресторанний комплекс Split – ідеальне місце для проведення корпоративів, днів народжень, весіль та інших урочистостей, адже заклад знаходиться у самому центрі старовинного Львова, а команда справжніх професіоналів завжди готова до співпраці.

    Різноманітне та ексклюзивне банкетне і фуршетне меню, яке під кожного замовника складається індивідуально. Страви на банкеті (за бажанням гостей) можуть бути із традиційної української чи європейської кухні. Є можливість розділити ресторан на окремі зони для святкування з окремим звуковим та світловим оформленням

    Пропонуємо переглянути різноманітні розсадки гостей для святкування: www.split.lviv.ua/banquet-hall/about-banquet-hall.html

    Допоможемо створити неповторну атмосферу свята за допомогою:
    • Використання сценаріїв освітлення згідно тематики та колористики свята
    • Ексклюзивного звукового оформлення банкету
    • Використання проекторa, великого екрану, трансляції відео на плазмах 
     
    Запропонуємо:
    • Ведучого для проведення свята
    • Спеціалістів з оформлення залу
    • Фахівців з проведення фото- та відеозйомки
    • Цікаву шоу-програму
    Використання феєрверків, факелів, петард, піротехніки та вогняних шоу на території ресторану заборонено
  • максимальна кількість людей на бенкет 160
  • максимальна кількість людей на фуршет 300
  • мінімальний бюджет на 1 людину на бенкет 1000 UAH
  • ціна додаткової години обслуговування 2000 UAH

Дегустація

Кейтерінг

Кальяни

  •   Кальяни клубу Split Львів – це найбільший вибір тютюну та смаків у Львові та найширша колекція колб в Україні! Понад 200 видів тютюну та 1458 смаків дозволять створити свою унікальну та неповторну смачну композицію, а ексклюзивні дизайнерські кальяни від найкращих світових виробників принесуть естетичну насолоду від куріння. Тут Amy, Kaуa, Emberry, Garden, Wookah, Maklau, Easy blow, ексклюзивні кальяни Oduman та Карма. З-поміж 80 видів кальянів кожен обере той, що йому до вподоби!

      Професійні кальянники клубу Split добре знаються на тонкощах мистецтва підбору фруктових композицій, які включають в себе від 5 до 10 різновидів фруктів, також, майстерно володіють технікою швидкого розкурювання кальянів. Кальянники клубу Split допоможуть із вибором найкращого кальяну та підбором ексклюзивної композиції, навчать готувати кальян та, за вашим бажанням, залучать до приготування замовленого кальяну.

      Цілодобова робота клубу дозволяє скуштувати кальян у будь-який час дня і ночі. Також ви маєте змогу обрати не тільки ароматну композицію, а й зал для куріння. Кальян стане чудовим доповненням співочого вечора у караоке клубі Split "Стань зіркою!" або ж додасть пікантної нотки в світі краси та еротики шоу-бару. Ф’южн ресторан клубу Split також облаштований спеціальною кімнатою для куріння, де ви зможете насолодитись не тільки кальяном, а й напоями із винної чи барної карти ресторану.

      Варто зазначити, що клуб Split надає ексклюзивну послугу кальянного кейтерингу! Можливість виклику професіонала з кальянним обладнанням на будь-яку локацію нашого міста чи поза межами Львова тепер доступна кожному! Кальянний кейтеринг стане окрасою будь-якого святкування!


    Наш найбільший та найскладніший кальян. А ви зможете його повторити? ;-)

Сигари

Страви і напої

Контакти




Графік роботи

    -